Bel direct voor een spoedklus in Sittard!

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Erkende vakmannen
  • Snel beschikbaar
  • Professionele werkwijze
  • Spoedservice

Loodgieter nodig?

Lekkage in Sittard laten verhelpen door een loodgieter

Heeft u te maken met een lekkage binnen uw woning? In dat geval is het sterk aan te raden om zo snel mogelijk hulp van een loodgieter van ons loodgietersbedrijf in te schakelen. Een lekkage kan voor een vervelende waterschade aan uw woning zorgen. Denk bij deze waterschade aan houtrot in houten vloeren of houten constructies, schimmel- en zwamvorming op uw muren of plafond, enzovoorts. Het kost veel tijd en geld om een dergelijke waterschade te herstellen! Reden genoeg om de kans op de waterschade te minimaliseren. Onze loodgieters helpen u hier graag bij door een lekkage in Sittard op een professionele en vakkundige wijze voor u te verhelpen.

Tip: laat loodgietersklussen altijd door een loodgieter uitvoeren! Op deze manier verkleint u de kans op een lekkage. Denk aan leidingstukken die niet goed op elkaar aansluiten, waardoor er speling ontstaat. Het water in de leidingen kan eenvoudig ontsnappen via deze speling.

Hulp bij het verhelpen van een lekkage

lekkage

Wanneer u last denkt te hebben van een lekkage kunt u eerst zelf op zoek gaan naar de bron van de lekkage. Mocht u de bron van de lekkage gevonden hebben, dan kunt u deze tijdelijk oplossen door hier een vochtige doek om te binden. In veel gevallen zal het erg lastig blijken te zijn om de bron van de lekkage te achterhalen, waardoor de hulp van onze loodgieters wenselijk is. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen die het traceren van de lekkagebron een stukje makkelijker maken. Zo kunnen we direct voor een passende oplossing zorgen om erger te voorkomen.

Direct een lekkage in huis laten oplossen

Des te sneller de lekkage verholpen wordt, des te kleiner is de kans op een blijvende waterschade. Om die reden kan het verstandig zijn om de hulp van onze Snel service in te schakelen. Met deze service staan onze loodgieters niet alleen tijdens kantoortijden voor u klaar, maar ook op de late avond en zelfs in de weekenden. Houd er rekening mee dat het inschakelen van onze spoedservice alleen bedoeld is in situaties waarbij u de bron van de lekkage zelf niet heeft kunnen vinden.