Bel direct voor een spoedklus in Sittard!

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Erkende vakmannen
  • Snel beschikbaar
  • Professionele werkwijze
  • Spoedservice

Loodgieter nodig?

FAQ loodgieter in Sittard

Loodgietersbedrijf Passon is werkzaam in Sittard en de omliggende plaatsen. Twijfelt u of u in ons werkgebied woont? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, dan kijken wij graag of we u van dienst kunnen zijn!

Wij verrichten uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij het aanleggen van sanitair, het detecteren en verhelpen van lekkages, het (ver)plaatsen van leidingwerk en verschillende werkzaamheden aan uw dak. Ook kunnen wij met door onze spoedservice snel bij u zijn wanneer u een acuut loodgietersprobleem heeft. Een van onze loodgieters is dan snel ter plaatse om het probleem op te lossen! Niet zeker of wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Dat hangt af van het probleem waarmee u te kampen hebt. In heel wat gevallen gaat het om een opdracht die kan wachten tot de volgende werkdag zoals het leggen van een leiding of installeren van sanitair. Als het echter gaat om een dringende opdracht zoals een lekkage dat moeilijk zelf te verhelpen is, dan kan de spoedservice worden gebruikt. U kunt ons hiervoor snel telefonisch bereiken en dan sturen we zo spoedig mogelijk een loodgieter langs.

Zeker, wanneer u bezig bent met renovatiewerken, dan kan het handig zijn om ineens ook de oude waterleidingen te vervangen. Dit kan toekomstige problemen zoals een lekkage makkelijk voorkomen. Zoals bij de meeste dingen is het beter om te voorkomen dan te genezen. Met voldoende research is het mogelijk om zelf leidingwerk in uw woning aan te leggen. Hou er wel rekening mee dat u hiervoor speciaal gereedschap nodig hebt. U kunt altijd beroep doen op het vakmanschap van een van onze loodgieters.

De winterse temperaturen kunnen ervoor zorgen dat uw leidingen bevriezen en gaan barsten. Zeker wanneer het gaat om niet verwarmde ruimtes is hier een groot risico. Zo kan het helpen om de deur van de garage naar een verwarmde ruimte open te zetten of regelmatig wat water te laten stromen door de leidingen om bevriezingen te voorkomen. U kunt er ook voor kiezen om bepaalde leidingen in koude ruimtes te gaan isoleren.

Een gekke lucht in huis kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld een lekkage. Dat kan overal zijn en niet enkel op de meest voor de hand liggende plaatsen zoals het toilet, de vaatwasser of de wasmachine. U kunt hier een loodgieter voor inschakelen.

Wanneer u een lekkage hebt in huis, kunt u zeker zelf op zoek gaan naar de oorzaak hiervan. Zo kunt u het probleem zelf voorlopig oplossen door een vochtige doek om het probleem te winden. Toch kan het opsporen van het lek moeizaam verlopen waardoor u de service van een loodgieter nodig hebt. Ook het definitief oplossen laat u beter over aan een expert. Voor lekkages kunt u steeds beroep doen op de spoedservice van Loodgieter in Sittard.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Erkende vakmannen
  • Snel beschikbaar
  • Professionele werkwijze
  • Spoedservice