Bel direct voor een spoedklus in Sittard!

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Erkende vakmannen
  • Snel beschikbaar
  • Professionele werkwijze
  • Spoedservice

Loodgieter nodig?

Gaslekkages verhelpen in Sittard

Een gaslekkage in uw woning kan verregaande gevolgen hebben. Mocht er sprake van een gaslek in uw woning zijn, is het daarom zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Dat doet u door contact op te nemen met onze loodgieter in Sittard. Onze loodgieter in Sittard komt zo spoedig mogelijk naar u toe.

Wat is het gevaar van een gaslek?

Hoort u in uw woning een sissend geluid? Merkt u een vreemde geur in uw huis op? Of valt uw gasrekening wel heel hoog uit? Dit zijn stuk voor stuk symptomen die kunnen wijzen op een gaslek in uw woning. Als er sprake van een gaslek in uw woning is, loopt u op twee manieren een flink risico:

  • Uw woning kan in brand vliegen. Dit komt puur doordat gas makkelijk ontvlambaar is; het is ook mogelijk dat er een explosie in uw huis plaatsvindt.
  • U kunt stikken. Door gas in te ademen, loopt u het risico op een verstikking.

Hoe kunnen wij een gaslekkage verhelpen?

Gaslekkage Merkt u één of meerdere van bovenstaande symptomen op? Dan doet u er verstandig aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze loodgieter in Sittard. Onze loodgieter komt zo spoedig mogelijk naar uw huis toe om het probleem op te lossen.

Dit doen wij op een snelle, vakkundige en duurzame manier. Onze loodgieters zijn ervaren en zijn daardoor in staat om snel het gaslek op te sporen. Vervolgens zijn onze loodgieters ook in staat om het gaslek snel te herstellen. Op een duurzame manier, waardoor u de komende jaren géén last meer van een gaslek krijgt.

Heeft u last van een gaslekkage?

Als u op dit moment een gaslekkage heeft, kunt u het beste zo snel mogelijk naar ons bellen. Bij een gaslekkage is enige spoed absoluut noodzakelijk; onze loodgieter in Sittard komt dan ook met spoed naar u toe.