Bel direct voor een spoedklus in Sittard!

Hulp bij het plaatsen van leidingwerk in Sittard

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan het uitvoeren van loodgietersklussen ontkomen. Denk bijvoorbeeld aan het leidingwerk wat u moet laten leggen om overal in uw woning gebruik te kunnen maken van de radiatoren, uw kranen, uw sanitaire voorzieningen, enzovoorts. Het leggen van leidingwerk kan behoorlijk ingewikkeld zijn, waardoor de hulp van een professional wenselijk is. Het is zelfs sterk aan te raden om voor het leggen van het leidingwerk de hulp van een loodgieter in te schakelen. Voor het leggen van leidingwerk in Sittard kunt u op onze loodgieters rekenen!

Tip: overleg vooraf met een loodgieter of uw plannen voor het leggen van het leidingwerk binnen en buiten uw woning haalbaar zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan een loodgieter u adviseren over betere alternatieven.

Hoe leg ik zelf leidingwerk aan?

Mocht u het leidingwerk voor uw woning toch zelf aan willen leggen, dan is het belangrijk om vooraf voldoende research te doen. Er zijn op internet handige stappenplannen en instructievideo’s te vinden, waarin stapsgewijs wordt uitgelegd op welke manier u het leidingwerk aan kunt leggen. Dit maakt de kans op fouten kleiner! Houd er rekening mee dat u voor het aanleggen van leidingwerk speciaal gereedschap nodig heeft. Denk aan een tangetje om de uiteindes van een leidingstuk ruwer te maken. Op deze manier sluiten de leidingstukken beter op elkaar aan en is de kans op speling tussen de leidingstukken kleiner.

Een lekkage rond uw leidingwerk oplossen

leidingwerk

Wanneer u onverhoopt toch te maken krijgt met een lekkage rond uw leidingen, doet u er verstandig aan om deze zo snel mogelijk op te laten lossen. Leidingen hebben de vervelende eigenschap dat ze voor een ernstige waterschade aan uw woning kunnen zorgen. Denk aan houtrot in de houten vloeren die over uw leidingen lopen. Dit wilt u vanzelfsprekend zo goed mogelijk voorkomen! Een lekkage oplossen is niet eenvoudig, waardoor u hier de hulp van onze loodgieters goed bij zal kunnen gebruiken. Wij bieden u die hulp graag! Bij een ernstige lekkage kunt u onze Snel loodgietersservice inschakelen voor hulp.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Erkende vakmannen
  • Snel beschikbaar
  • Professionele werkwijze
  • Spoedservice

Loodgieter nodig?