Bel direct voor een spoedklus in Sittard!

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Erkende vakmannen
  • Snel beschikbaar
  • Professionele werkwijze
  • Spoedservice

Loodgieter nodig?

Daklekkage in Sittard

Heeft u wel een last van een lekkage bij uw dak gehad? Dan weet u ongetwijfeld dat dit onwijs vervelend is. Water is bovendien lastig tegen te houden, waardoor de gevolgen in uw woning echt extreem zijn. Voldoende reden dus om een daklekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen. Dáárvoor bent u bij onze loodgieter in Sittard aan het juiste adres.

Hoe ontstaat een daklekkage?

Een daklekkage kan op tal van manieren ontstaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de dakbedekking (deels) beschadigd raakt. Hierdoor vormt zich als het ware een gat in het dak van uw woning. Na een flinke regenbui komt het water vanaf het dak simpelweg in uw woning terecht. Onwijs vervelend.

Overigens hoeft het niet altijd door beschadigde dakbedekking te komen. Het is ook goed mogelijk dat bijvoorbeeld uw dakgoot verstopt zit. Of dat er bij uw woning sprake van achterstallig onderhoud is. De oorzaken van een lekkage zijn in ieder geval divers.

Wat te doen tegen een daklekkage?

Daklekkage Hoort u het water in uw woning druppen? Of ziet u mogelijk al een flinke plas water op de vloer? Dan is het allereerst zaak om een emmer onder het lek neer te zetten. Daarmee voorkomt u dat het water van invloed is op de staat van uw vloer.

Vervolgens is het verstandig om onze loodgieter in Sittard te bellen. Onze loodgieter komt met spoed bij u langs, aangezien een daklekkage snel verholpen moet worden. Onze loodgieter beschikt hiervoor over bijzonder geavanceerd apparatuur. Met dank aan dit apparatuur kan het lek snel gedetecteerd worden. Vervolgens kan er ook spoedig iets op de juiste manier tegen de daklekkage gedaan worden.

Laat uw daklekkage verhelpen

Heeft u op dit moment last van een daklekkage? Neem echt zo snel mogelijk contact met onze loodgieter in Sittard op. Om vergaande gevolgen zoveel mogelijk te voorkomen, is absoluut enige spoed geboden!