Heeft u te maken met een verstopping in Sittard?

Verstopping in Sittard oplossen met professionele hulp

Een van de grootste ergernissen is voor veel woningbezitters een verstopping in huis. Vaak blijkt een verstopping bijzonder lastig te verhelpen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verstopping in de afvoer onder het toilet, een verstopping bij het putje van de douche, maar ook aan een verstopping onder de regenpijp. Niet alleen het feit dat verstoppingen lastig op te lossen zijn maakt dat verstoppingen een ergernis vormen. Ook brengt het vaak een nare stank met zich mee, die dagen in uw woning kan blijven hangen. Of wat te denken van het feit dat u steeds lastiger naar het toilet kunt met een (beginnende) verstopping? Het water zal immers steeds moeizamer wegstromen richting de centrale riolering. Onze loodgieters staan voor u klaar, om verstoppingen in Sittard op te lossen.

Ontstaan van vervelende verstoppingen in Sittard

Verstoppingen zijn doorgaans het gevolg van restafval wat op de bodem van de afvoer achterblijft. Het restafval kan vanaf de bodem lastig worden meegevoerd naar de centrale riolering, waardoor het begin van een verstopping ontstaan is. Onder restafval verstaan we onder meer bladeren, etensresten, haren en zeepresten. Het zijn alledaagse dingen, die eenvoudig in de afvoer stromen.

Een beginnende verstopping kunt u in sommige gevallen zelf nog oplossen. Maak hiervoor gebruik van een lange trekveer, een beetje soda of een chemisch ontstoppingsmiddel uit de supermarkt. Vaak wordt afgeraden om voor deze ontstoppingsmiddelen te kiezen, omdat ze bijzonder slecht zijn voor het milieu. Daarbij kunnen ze voor nare wonden zorgen, als hier niet op de juiste wijze mee omgegaan wordt.

Oplossingen voor een verstopping in uw afvoer

Lukt het u niet zelf om de afvoer te ontstoppen? Schakel in dat geval zo snel mogelijk onze professionele loodgieters in. Zij kunnen u van een passende oplossing voorzien om de afvoer te ontstoppen. Denk bijvoorbeeld aan het doorspuiten van de afvoer, het gebruik van een klein haakje om grote proppen restafval uit de afvoer te trekken, enzovoorts. Ook beschikken wij over een handige camera, waarmee het heel eenvoudig is om een inspectie van de afvoer uit te voeren. Zo kunnen we heel nauwkeurig achterhalen wat de bron van de verstopping is.

Het is verstandig om bij verstoppingen in Sittard voor onze spoedloodgieter te kiezen. De spoedloodgieter staat dagelijks en 24 uur per dag voor u klaar, om verstoppingen te verhelpen. Zo kunnen we u zelfs op de late avond of in het weekend nog van een nare verstopping verlossen.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Erkende vakmannen
  • Snel beschikbaar
  • Professionele werkwijze
  • Spoedservice