Dé expert op het gebied van CV ketels

CV ketel werkzaamheden in Sittard

Een CV ketel is een onmisbaar elementen binnen uw woning. Vanuit de CV ketel wordt er namelijk warm water naar de radiatoren in uw huis geleid, die er op hun beurt voor zorgen dat uw ruimtes verwarmd worden. Ook zorgt een CV ketel in het geval van een combiketel voor de warmwatervoorziening in uw keuken, de badkamer, enzovoorts. Reden genoeg om uw CV ketel in Sittard goed te laten onderhouden! Het onderhoud van een CV ketel kunt u aan onze betrouwbare loodgieters overlaten. Ook kunnen onze loodgieters u adviseren bij de aanschaf van een nieuwe CV ketel. Kiest u bijvoorbeeld voor een losse CV ketel, of gaat u voor een energiezuinigere combiketel? Neemt u een CV ketel met een hoog rendement tegen een hogere prijs, of gaat u voor een goedkope oplossing? Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze!

Onderhoud aan de CV ketel uitvoeren

Wanneer u de nieuwe CV ketel eenmaal heeft laten plaatsen, kunt u op de hulp van ons loodgietersbedrijf blijven rekenen. Wij kunnen de CV ketel eens in de twee of drie jaar voor u onderhouden, om te voorkomen dat er storingen ontstaan. Bij het onderhouden van een CV ketel zorgen wij voor het vervangen van versleten onderdelen, het verwijderen van stofhopen tussen de onderdelen, enzovoorts.

Mocht een CV ketel dermate verouderd zijn dat het herstel van de versleten onderdelen weinig effect meer heeft, dan zullen we u aanraden om uw oude CV ketel te vervangen voor een nieuw model. Niet alleen voorkomt u op deze manier dat er storingen ontstaan, ook zal uw energieverbruik met een nieuwe CV ketel verlaagd worden.

Vervelende CV ketelstoringen laten oplossen

Mocht het onderhouden van uw CV ketel al te laat zijn, dan kunt u op onze hulp rekenen voor het oplossen van CV ketelstoringen. Zeker in de herfst en winter zijn dergelijke storingen erg vervelend. U moet er immers niet aan denken dat u een lange dag zonder warm water of zonder verwarming komt te zitten! Bij het herstellen van een CV ketelstoring zullen we de beschadigde onderdelen voor u vervangen of de CV ketel resetten. In sommige gevallen kunt u een CV ketelstoring zelf oplossen door deze te resetten. Hoe het resetten van een CV ketel werkt, vindt u in de handleiding van uw CV ketel.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Erkende vakmannen
  • Snel beschikbaar
  • Professionele werkwijze
  • Spoedservice