Loodgieter Service Sittard is 24/7 bereikbaar!

Bij noodsituaties onze 24/7 service in Sittard inschakelen

Wanneer u een bepaalde loodgietersklus vandaag nog wilt laten uitvoeren, kunt u terecht bij onze 24/7 service in Sittard. Zoals de naam van deze loodgietersservice u wellicht al deed vermoeden, kunt u niet alleen tijdens kantoortijden maar ook op de late avond en in het weekend op onze hulp rekenen. Het inschakelen van de 24/7 service van ons loodgietersbedrijf is niet bij iedere loodgietersklus noodzakelijk. Het leggen van nieuwe leidingen bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kan immers ook tot een nieuwe werkweek wachten. Datzelfde geldt voor de installatie van een nieuwe CV ketel, als u uw huidige model wilt laten vervangen. Er zijn echter ook situaties waarbij u onze hulp wel direct nodig heeft om erger te voorkomen!

Wanneer de 24/7 service inschakelen?

Een voorbeeld van een situatie waarbij u onze 24/7 service nodig kan hebben, is een lekkage binnen uw woning. In het geval van een lekkage kan er een nare waterschade aan uw woning ontstaan. Dit wilt u voorkomen, waardoor u de lekkage het liefst zo snel mogelijk laat verhelpen door een loodgieter. Bij een lekkage kan het verstandig zijn om eerst zelf een poging te wagen tot het achterhalen van de bron van de lekkage. Wanneer u dit gelukt is kunt u de bron afdekken met een vochtige doek, om te voorkomen dat er meer vocht uit de leidingen of afvoer ontsnapt. U kunt de lekkage in zo’n geval een volgende werkdag door onze loodgieters laten verhelpen. Heeft u de bron niet kunnen vinden, of de bron van dien aard dat u deze direct wilt laten oplossen? Schakel in dat geval onze 24/7 service in!

Hulp bij een CV ketelstoring in huis

Tot slot kunt u ook bij een CV ketel storing in de herfst- of wintermaanden op de hulp van onze 24/7 service rekenen. Bij een CV ketel storing kunt u de CV ketel eerst zelf proberen te resetten, via het stappenplan wat u in de handleiding van uw CV ketel vindt. Het resetten van de CV ketel kan soms al voldoende zijn om de storing op te lossen. Heeft het resetten van de CV ketel geen effect? Schakel dan onze 24/7 service in voor hulp!

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Erkende vakmannen
  • 24/7 beschikbaar
  • Professionele werkwijze
  • Spoedservice